Prosjektets første baby

I begynnelsen av juli skrev jeg om en familie vi nærmest “overfalt” på gata i Maracaibo da vi hadde en pakke med matvarer å dele ut. Vi fikk ikke tak i familien som egentlig skulle ha pakken, så vi ba “Tu Choza Online” (butikken) å finne en tilfeldig familie med barn på gaten.

Mariangel i butikken fant en høygravid mor med to sønner som hadde gått langt og lenger enn langt for en kontrolltime i forbindelse med graviditeten, og de trodde ikke sine egne øyne da de ble stoppet av en moped med to personer. Det er en venezuelanere største skrekk å bli stoppet av en moped, – det er synonymt med å bli ranet, så de ble helt klart skremt. Men denne gangen delte moped-folket ut mat i stedet for å stjele fra dem. En fantastisk, og rett og slett en positivt absurd hendelse.

I dag fikk vi tilsendt bilde av den nyfødte babyen til denne moren. Vi har heldigvis fått lov til å hjelpe henne og familien en gang til siden begynnelsen av juli. Vi håper alt står bra til med babyen og at familien har det bra, forholdene tatt i betraktning.

Her kan du lese artikkelen fra 4. juli 2021: https://lindasakseide.blogg.no/overfalt-av-motorsykkel.html

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg