Vil du være med?

Hver uke er det flere som spør om hvordan de kan være med på dette “prosjektet” og bidra til å kjøpe mat til familier i Venezuela. Siden interessen er blitt såpass stor, skriver jeg denne artikkelen med informasjon om hva du kan gjøre.

Vi er i prosess med å prøve å opprette en stiftelse/organisasjon, slik at denne konkrete hjelpen på giversiden med mat til familiene kan komme inn i mer ordnede forhold. Foreløpig er det stort sett venner som stoler oss som bidrar, men det er greit å få ting ordentlig på plass, i tilfelle det blir ettersyn osv.

HVORDAN KAN JEG BIDRA?
Dersom du ønsker å være med på dette arbeidet med å betale for mat vi kjøper til trengende familier i Maracaibo i Venezuela, så ønsker vi at dere helst kontakter meg med PM (personlig melding) på Facebook (Linda Sakseide). Vi vil gjerne ha et bilde av dere (giverne) og eventuelt en hilsen dere ønsker å skrive til familien dere hjelper, men hvis dere synes det er vanskelig å finne på noe, så kan vi ordne med tekst. Vi ordner uansett med oversettelse til spansk. Dette gjelder alle som bidrar med 250 kroner eller mer. Når det gjelder mindre summer, så kommer vi til å samle fra flere bidragsytere i en pakke, og da kan vi dessverre ikke tilby denne oppfølgingstjenesten med bilder og videohilsen. Deretter sender jeg dere kontonummeret som er øremerket “Venezuela”, og dere setter inn penger der. 

Vi kommer til å sende ut mat tre ganger i måneden, hver tiende dag sånn omtrent. Med tanke på at det koster litt i frakt også, så har vi funnet ut at en god pakke med mat til en familie koster rundt 300 kroner. Da har de mat i halvannen til bortimot tre uker, avhengig av størrelsen på familien så klart. 

Dersom noen bidrar med f.eks. 1000 kroner, ønsker vi å vite om du vil støtte én familie tre ganger med omtrent 330 kroner om gangen, eller om du ønsker å støtte tre familier med en gang. 

Når maten er kjørt ut får vi tilsendt bilder og videoer fra de som er ansatt i online-butikken. Disse sender vi videre til dere enten på WhatsApp eller på Facebook, så dere får se hvem som nyter godt av deres bidrag. Det gjør det hele veldig personlig. I noen tilfeller der dere ønsker å støtte en familie over tid, kan vi også prøve at dere kan utveksle telefonnumre med hverandre, om det er ønskelig og familien har telefon.  

Dersom noen ønsker å støtte helt “tilfeldig” uten å sende bilde og få tilbakemelding fra mottakerne, så kan dere også gjøre det ved å sende bidraget deres (uten å ta kontakt med meg via Facebook) til følgende kontonummer: 1225 27 72225 i DnB.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg