“Spleis” til Venezuela

Jeg har opprettet en “Spleis” til inntekt for å kjøpe en enkel motorsykkel til en av de som hjelper oss med å få ut mat til de familiene som trenger det mest og som bor i et ekstra utsatt område i Maracaibo. Butikken vi handler med tør ikke å kjøre til dette område av frykt for å bli ranet, så vi har vår gode hjelper, Deyvis som bor i området, som hjelper oss med å få ut mat til familier her. Men uten tilgang på transportmiddel er oppgaven hans ganske tungvint, så vi har beste

 

mt oss for å kjøpe en enkel motorsykkel til han som han kan bruke i arbeidet. Da kan han også enklere komme seg til den butikken vi pleier å handle med, som ligger et godt stykke unna.

Jeg ville satt stor pris på om du ville gått inn og sett på “Spleisen” på Facebook, og enten bidra selv eller i hvert fall dele det videre til noen du kan tenke deg synes dette er et godt tiltak. Alle pengene går til Venezuela, – så om det kommer inn mer penger enn det motorsykkelen koster, så kjøper vi mat til flere familier i området for dem.

Her er lenken til “Spleisen”.

https://spleis.no/188975

Dette er Deyvis som hjelper oss med utdeling av mat.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg