NÅ skal vi på Supernytt!

Da har jeg fått tilbakemelding om at førstkommende mandag eller tirsdag blir det mest sannsynlig klart for innslaget om Venezuela på Supernytt. Altså enten mandag 24. eller tirsdag 25. mai. Det er kl. 10.00 og du kan finne “Supernytt” på nrksuper.no. Du kan selvsagt se programmet når du måtte ønske etter at det er publisert.

Elevene på 1.-2. trinn på DNS Málaga har blant annet bidratt til at 22 familier i Venezuela har fått mat i et par uker. Se innslaget på Supernytt i neste uke. 

Vi gleder oss til å se hva de har tatt med fra det vi har sendt dem, da vi har både sendt intervjuer av elevene våre, filmsnutter fra produksjon og salg av 17. mai-sløyfer og bilder og video av noen av de vi har hjulpet i Venezuela, for å nevne noe.

Jeg håper innslaget blir til inspirasjon, så kanskje noen flere kan gjøre noe av det samme som det vi har gjort, eller kanskje noen har andre idéer på hvordan man kan hjelpe barn og familier som lider i land som Venezuela. Jeg håper at både enkeltpersoner, familier og skoleklasser lar seg inspirere til å bidra på en eller annen måte.

En dråpe i havet er mer enn ingenting…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg