Hjelp oss å hjelpe, – vær en dråpe…

Eilyn er fullt innstilt på å hjelpe så mange som mulig av de som er igjen i Venezuela.

I forrige innlegg nevnte jeg “billig-mat-salget” som myndighetene i Venezuela egentlig har et system for. Men selv om dette har vært et system som har fungert tidligere, så er det viktig å ha med seg i bakhodet at det ikke er et tilbud for alle.

Har du ikke tenkt å stemme for Maduros parti, så får du ikke lov til å handle denne maten som myndighetene tilbyr. Dette fikk mannen til Eilyn oppleve da han fikk nabolagets forlengede arm til myndighetene, bedre kalt “sladrekjerring” og “angiver”, på døren. Hun spurte om han hadde tenkt å stemme ved valget, hvorpå han svarte at nei, det skulle han ikke. Når han da noen dager senere møtte opp for å handle ved myndighetenes utsalg i nabolaget, så fikk han klar beskjed om at han ikke var på listen over de som fikk lov til å kjøpe mat hos dem.

Om ikke dette er sosial kontroll og en ekstrem metode for å sørge for at valget ender med stor favør til Maduro og Revolusjonen, så vet ikke jeg…

Heldigvis har Eilyn og mannen hennes, Joel, startet et nytt kapittel i Málaga i Spania sammen med sønnen deres og hennes foreldre. Nå gjør Eilyn alt hun kan for å hjelpe så mange som mulig av trengende familier i hjembyen Maracaibo i Venezuela. Behovet for mat er stort, da pengene de eventuelt tjener på en måned ofte ikke strekker til mer enn til mat i et par dager.

Ta kontakt med oss her: [email protected]
dersom du ønsker å bidra til prosjektet vårt “En dråpe i havet er mer enn ingenting”.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg