Hekling av babyteppe

Hekling er nå blitt min “nye hobby”. Ikke det at jeg tror at jeg kommer til å bytte ut strikkingen med hekling, men akkurat det jeg holder på med nå er jeg så super-fornøyd med at jeg sikkert kommer til å lage et til i andre farger når jeg blir ferdig med det første.

En venninne av meg holdt på å hekle et baby-teppe som skal være til pynt oppå dynen i vognen. Et flott lappeteppe med hjerte-dekorasjonen. Jeg ble helt betatt av det lyse- og mørkegrønne, samt hvite teppet med det søte hjertene som er heklete klumper som står ut. Dessverre hadde de ikke disse fargene i butikken jeg fant garn i, men jeg fant noen farger som var fine sammen, – mer jord-farger. Veldig fine de også, men ikke så nydelige som de grønne. Derfor må jeg bare hekle et til etter hvert når jeg har fått bestilt disse fargene.

Selv om det er gøy å se så nydelig det blir, så merker jeg at det er litt kjedelig at det tar såpass lang tid å hekle fremfor å strikke, – så jeg tviler på at dette blir en hobby på linje med strikkingen, men et par sånne prosjekt er veldig greit og helt overkommelig, selv om jeg tvilte sterkt da jeg holdt på med den første lappen. Jeg har nemlig ikke heklet siden jeg gikk på ungdomsskolen, så jeg har ikke mye trening i det.

Foreløpig har jeg tre slike remser som på bildet ferdige. Jeg regner med at jeg trenger to remser til. Deretter blir det å hekle dem sammen i sidene. Jeg gleder meg veldig til å se det helt ferdige resultatet, og jeg tror jeg kommer til å bli virkelig fornøyd. Jeg skal vise dere når det er helt ferdig 😉

1 kommentar
  1. Så fint det blir! Jeg har ikke heklet på mange år. Gleder meg til å se det ferdig.
   Ha en fin søndag😊

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg