Fikk epilepsianfall av glede

Første gang jeg skrev om denne familien, nevnte jeg ikke at onkelen til de tre barna fikk epilepsianfall av glede over å se så mye mat og at det var til dem. Av respekt for familien avbrøt selvfølgelig han som delte ut maten videoen han filmet da Noé fikk anfallet. Noé var altså så lykkelig over å se ordentlig mat igjen. De kunne spise kylling, og ikke bare de iguanene de jakter på…

Onkelen til de tre guttene i grønt. Hans foreldre (guttenes besteforeldre) tar seg av barna. Legg merke til det faste grepet på kyllingene.

Denne gangen da vi igjen dro til dem med en virkelig stor mat-forsendelse oppsto en litt “artig” situasjon. Noé grep tak i kyllingene og var like ekstatisk som forrige gang. Så merket han på seg selv at dette kunne bli “farlig”. Plutselig utbrøt han: “Jeg kommer tilbake. Jeg må bare finne en tablett så jeg ikke får anfall sånn som sist.” Så forsvant han inn i huset, fortsatt med godt tak på begge kyllingene, tok tabletten sin og kom tilbake for å feire “julaften” med resten av familien. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg