En drømmedag gikk i oppfyllelse!!!

I går opplevde disse tre guttene det som nok må ha vært den lykkeligste dagen i deres liv. En positivt absurd dag. Deyvis, en av hjelperne våre i Maracaibo, Venezuela, dro hjem til guttene som bor sammen med onkelen og besteforeldrene sine for å fortelle dem at han skulle ta dem med seg til en klesbutikk for å kjøpe sko og klær til dem. Alt sammen betalt av deres nye “fadder” fra Norge. 

Før
Etter

Jeg elsker filmen “Annie” som handler om barnehjemsbarnet som får tilbringe en uke hos milliardæren Oliver Warbucks. Den følelsen av glede jeg får hver gang jeg ser filmen og Annie setter bein i “palasset” hans for første gang må være ganske i nærheten av hvordan Jesús (13), Javier (12) og Isaac (6) opplevde å bli tatt med til butikken for å kjøpe nytt antrekk til dem alle tre.

Før
Etter

“Jeg har aldri vært i en butikk for å kjøpe meg sko før”, sa eldstemann Jesús på 13 år da vi snakket med ham på videosamtale etter at det meste av klærne var plukket ut. 

Da de kom inn i butikken var øynene til guttene svære som tinn-tallerkener, og de kikket seg rundt og opp og ned, og visste nok ikke om de skulle le eller gråte… eller besvime! 

En liten time senere stod guttene der med hver sine nye par med joggesko, strømper, bukse, en t-skjorte og en hettegenser, samt en pose med “crocs” i hendene. Det eneste som manglet på en komplett fornyelse av antrekket var underbukser, da de butikken hadde var altfor store. Butikken gav også en gave til barna. De fikk hver sin ball med seg hjem. Og helt til slutt fikk Deyvis ta dem med seg for å spise hamburger. 

For en avslutning på en drømmedag uten like for disse tre guttene: Jesús (13), Javier (12) og Isaac (6).
Lille Isaac klarte å spise opp to hele hamburgere.
Butikken sponset dem med hver sin ball.
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg